dilluns, 8 de febrer del 2010

CORRECTOR ORTOGRÀFIC GENERAL

ACÍ TENIU L'ENLLAÇ PER INSTAL·LAR-US EL CORRECTOR DE CATALÀ o LA VERSIÓ EN CATALÀ PER AL PAÍS VALENCIÀ:

El Corrector ortogràfic general us permetra verificar l'ortografia del català dels vostres documents d'OpenOffice.org en qualsevol llengua o plataforma (Windows, Linux, Mac).

Conté totes les entrades que formen part de l'estàndard general definit per l'Institut d'Estudis Catalans, així com la morfologia recollida a la seva gramàtica. Inclou totes les formes específiques valencianes i balears recollides per l'IEC i el Gran Diccionari de la Llengua Catalana (GDLC, Enciclopèdia Catalana). En total conté més de 100.000 arrels de paraula.

Instal·lació:

1. Instal·leu l'extensió fent doble clic sobre el fitxer descarregat
2. Tanqueu l'OOo 3.0
3. Tanqueu també l'inici ràpid de l'OOo 3.0
4. Reinicieu l'OOo 3.0
5. Useu el corrector ortogràfic

Nota important: aquest corrector ja està inclòs a l'OpenOffice.org en català i, per tant, no cal que l'instal·leu si feu servir aquesta versió. Només és necessari que l'instal·leu si teniu l'OpenOffice.org (els menús) en una altra llengua (espanyol, francès, anglès, etc...).

Nota 2: El fitxer de la baixada té extensió oxt. Alguns usuaris ens han informat que en baixar-se el fitxer, l'extensió del fitxer canvia, automàticament, per zip. Això és problemàtic, cal que el fitxer tingui l'extensió correcta per a poder-lo instal·lar correctament. Si és el vostre cas, només heu de canviar l'extensió zip per oxt per poder fer servir l'extensió a l'OOo 3.xx. Qualsevol problema relacionat amb la instal·lació, comuniqueu-lo al fòrum de Softcatalà.

El número de la versió a Baixada fa referència a la versió del corrector, no pas a la versió de l'OpenOffice.org.
VERSIÓ 2.1.5 PER A WINDOWS
Informació addicional

* Versió del corrector ortogràfic per al català del País Valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada