dilluns, 14 de desembre del 2009

LLIBRE PER AL CURS MITJÀ



El llibre que farem servir serà VA DE BO! NIVELL MIJTÀ DE VALENCIÀ, editorial Bromera.
El llibre pretén ser una eina bàsica per al perfeccionament oral i escrit de la llengua. S'adreça a un públic amb coneixements mitjans de valencià que vol perfeccionar tant com puga les seues competències lingüístiques. El llibre segueix els continguts fonamentals del nivell mitjà establerts per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.






dissabte, 12 de desembre del 2009

INICI CURS


Aquest és el blog per als participants en el curs de població adulta que organitza l'Ajuntament de Xixona per al curs de nivell Superior, per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
Serà una eina més per a l'aprenentatge del nivell Mitjà.
Podreu trobar el calendari del curs, bibliografia i exercicis que es poden fer mitjançant la xarxa.

Objectiu General


La persona que opte a este certificat ha de ser capaç de comprendre una àmplia gamma de textos llargs i complexos, i de reconéixer-ne el sentit implícit. Ha de poder expressar-se amb fluïdesa i espontaneïtat sense haver de buscar d’una manera molt evident paraules o expressions.
Ha de poder utilitzar la llengua de manera
flexible i eficaç per a propòsits socials, acadèmics i professionals.
Ha de poder produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes complexos, i ha de demostrar un ús controlat d’estructures organitzatives, de connectors i de mecanismes de cohesió.
El professor
Josep Miquel Arques i Galiana